Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
Eenvoudig
Bereikbaar
24/7
Service
Offerte

Wat zijn de nieuwe energiebesparende kenmerken van deurdrangers in 2024?







Energiebesparende Kenmerken van Deurdrangers in 2024


Innovaties en Energie-efficiëntie in Deurdrangers

Met de snelle technologische vooruitgang zijn zelfs de eenvoudigste hardwarecomponenten drastisch geëvolueerd. Deurdrangers zijn daar geen uitzondering op. In 2024 zien we een reeks nieuwe energiebesparende functies die de efficiëntie van gebouwen aanzienlijk verbeteren.

Regeneratieve Mechanismen

Een van de meest opwindende innovaties dit jaar is de introductie van regeneratieve mechanisme in deurdrangers. Deze geavanceerde technologie zet de kinetische energie, opgewekt bij het sluiten van de deur, om in elektriciteit. Deze elektriciteit wordt vervolgens gebruikt om sensoren en communicatiemodules van stroom te voorzien. Dit vermindert de totale energiebehoefte van het gebouw aanzienlijk.

Geïntegreerde Technologieën

De Rol van GSM Modules

De modernste deurdrangers zijn ook uitgerust met GSM modules, waardoor ze naadloos kunnen communiceren met bestaande beveiligingssystemen. Voor meer informatie over GSM modules en hun functies, bezoek deze pagina.

Sensoren en Energiebeheer

In combinatie met regeneratieve mechanismen werken deze deurdrangers ook met verschillende soorten sensoren om de energie-efficiëntie verder te optimaliseren. Bekijk meer over sensoren op deze link.

Lagere Onderhoudskosten

Deurdrangers worden niet alleen efficiënter, maar ook duurzamer. Door de verbeterde technologieën zijn deze systemen minder onderhoudsintensief. Dit betekent lagere onderhoudskosten op lange termijn en meer betrouwbaarheid. Meer informatie over onderhoudsvereisten vind je hier.

Duurzaamheid en Regelgeving

Met de nieuwe energiebesparende kenmerken voldoen deurdrangers aan steeds strengere milieuregels en -voorschriften. Dit maakt ze een toekomstbestendige investering voor elk gebouw. Lees meer over relevante voorschriften op deze pagina.

Als je meer wilt weten of vragen hebt over de nieuwste deurdrangers, neem dan contact met ons op via Live chat 24/7. Wij staan altijd voor je klaar!

Veelgestelde Vragen

Welke voordelen bieden regeneratieve deurdrangers?

Regeneratieve deurdrangers zetten kinetische energie om in elektriciteit, wat helpt om de totale energiebehoefte van een gebouw te verminderen.

Kunnen deze deurdrangers worden geïntegreerd met bestaande systemen?

Ja, moderne deurdrangers kunnen naadloos worden geïntegreerd met bestaande beveiligings- en communicatiesystemen.

Zijn er extra onderhoudsvereisten voor deze nieuwe deurdrangers?

Nee, in tegendeel. De nieuwste deurdrangers zijn juist minder onderhoudsintensief dankzij de verbeterde technologieën.

Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure



About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.